_MG_0493Thomas Mørch heter jeg. Jeg har jobbet med innovasjon og bærekraft i Norsk Gjenvinning-konsernet siden 2013. Fra høsten 2019 så er jeg medlem av konsernledelsen med ansvar for nettopp innovasjon og bærekraft. Med meg har jeg et fantastisk team – og i ryggen et selskap som ønsker både å utvikle selskapet vårt – og ta en lederrolle, og derigjennom utvikle hele bransjen.

Uansett tilnærming til innovasjon, tenker vi reell bærekraft. Jeg er entusiastisk overbevist om at det riktige er å virke i henhold til visjonen vår – at avfall er løsningen på fremtidens ressursproblem.

I tillegg er jeg styremedlem i Norsk Gjenvinnings rådgivningsselskap, REvise AS og i vårt nye digitale selskap REEN AS (først i januar 2020 forteller vi høyt om dette…).

Før jeg fant veien til gjenvinning, jobbet jeg i finansbransjen. Først fem år som ansvarlig for forretningsutvikling innenfor rente & valutaområdet i Nordea Markets. Deretter innenfor eiendom, som første ansatt i fondsforvaltningsselskapet Realkapital Partners. I løpet av de seks årene jeg var der, ble jeg partner og med på salget, og flyttelasset, av virksomheten til RS Platou Real Estate.

Studert har jeg i stort sett gjort i utlandet. En bachelor i sosialøkonomi fra The University of Manchester, UK og en MSc i International Business fra Skema Business School i Frankrike.

Jeg bor på Bekkestua med kone og to barn. Fritidsinteressene er (altfor) mange, slik at tiden til hver enkelt av de er så begrenset at det ikke engang er verdt å nevne de her…

——

Thomas is executive director of innovation and sustainability at Norsk Gjenvinning, Norway’s largest waste management company. I am focusing on establishing new business models, based on a circular economics approach. In our mind, waste is a valuable resource – a renewable resource – that is the solution to the resource problem of the future. At Norsk Gjenvinning we are therefore constantly looking for new ways to use waste as a commodity in products and in production processes. I am a firm believer in the power of process innovation and vertical collaboration throughout the value chain.

Before entering the waste management industry in 2013, Thomas worked 13 years within finance, with long spells at Nordea Markets and RS Platou.
Thomas has an Economics degree from The University of Manchester, UK, and an MSc in International Business from Skema Business School in France.

Disclaimer: Jeg skriver som privatperson og ingen uttalelser eller meninger kan tillegges mine tidligere eller nåværende arbeidsgivere.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s